החלפת ייצוג

  • עו"ד שלא ביצעה עבודתה בכראוי
    סער | 31/08/2020 15:29

    שלום לכם,

    שמי סער אהרוני

    נעזרתי בעורכת דין מנתניה,לגבי חוב שלי לבנק לאומי, הגעתי אליה לפגישה במשרד,שיקפתי לפניה את היכולות שלי להסדר חוב, הסברתי לה שאין לי כסף נזיל חוץ ממשכורת ואין לי אפשרות לתת מקדמה לבנק במידה וידרשו במסגרת הסדר .

    לאחר 10 דקות שאני אצלה במשרד היא מחליטה להרים טלפון לנושה,ולנהל משא ומתן מולי,משא ומתן שכלל עקיצות מול העו"ד של הבנק "כן, סער טוען שהחוב נפל עליו ברעם ביום בהיר" ועוד כל מיני עקיצות מעליבות שהופכות אותי למתחמק מתשלום ואיזו נקודת פתיחה זה יוצר עבורי מול הבנק ?! סיכמתי איתה על סכר טרחה שישולם ב 9/9 כיוון שכמו שציינתי אין לי כסף נזיל, חתמנו ייפוי כח וכל מה שצריך

    לסיום הטיפול, היא טענה שהבנק מוכן להסדר "מעולה " שבו אתן 20,000 ש"ח מקדמה ואז את השאר בתשלומים, אני שמעתי את זה והייתי בהלם, הרי אמרתי לה שהיכולות שלי הן כאלה וכאלה,שאלתי אם אין אופציות אחרות לסגירת החוב ? האם כולם סוגרים חובות כך ? במתן מקדמה גבוה מהיכולת שלהם? טענה שכן וזה מה שיש !

    ביקשתי לסיים התקשרות איתה ולהסתייע בעו"ד אחר, היא סרבה לשלוח לעו"ד של הבנק מכתב סיום ייצוג " אני אשחרר אותך רק כשתשלם את שכר הטרחה ואם לא תשלם אתחיל אתחיל גביה " פה הייתי בהלם, גם לא ביצעת עבודתך כראוי,גם סיכמת איתי ששכר הטרחה ישולם ב 9 לחודש ועכשיו חוזרת בך וגם מאיימת ?

    השאלה מה עושים במקרה כזה ?

    • החלפת ייצוג
      צבי שמיר, עו"ד | 31/08/2020 16:13

       הודע לה, עדיף בדאר רשום, כי הנך מבטל את יפוי הכח שנתת לה.

      עוה"ד שייצג אותך יודיע לבנק כי הוא מחליף את עוה"ד שטיפלה בתיק.

      לא צריך שהיא תודיע על הפסקת ייצוג
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com