דרישת פיצוי בתביעת פח

  • פגע וברח ברכב חונה
    מיכה | 30/08/2020 12:09

    שלום,

    לפני מספר ימים הבחנתי במכה בפגוש של הרכב שלי אשר חנה ברחוב (כחול-לבן). הפוגע לא השאיר פרטים. באמצעות עבודת בילוש שעשיתי גיליתי שמדובר בשכן מהבניין ממול שפגע ברכבי בעת שיצא מהרחוב (ידע בוודאות שפגע שכן נסע מעט ברוורס אחרי הפגיעה ולפני שעזב את המקום מבלי להשאיר פרטים). בידיי סרטון של האירוע ותמונות של הנזק על שני הרכבים. האיכות לא הכי טובה, אבל אפשר לראות את הלוחית של הרכב הפוגע ואת רגע הפגיעה. מה עליי לעשות כעת כדי לוודא שעלות התיקון לא תיפול עליי?

    לפנות ישירות לשכן ולדרוש את תיקון הנזק? לפנות לחברת הביטוח? תביעות קטנות?

    תודה.

    • דרישת פיצוי בתביעת פח
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 30/08/2020 15:54

      שלום רב,

      ממליצה לנסות ולפנות לשכן בדרישה לכיסוי הוצאות התיקון בטרם הגשת תביעה לביהמ"ש אשר כרוכה בהוצאות שלך בגין פתיחת הליך.
      אציין כי לתביעה בביהמ"ש כעכל הנראה תידרש לצרף חוות דעת שמאי לגובה הנזק הנדרש.

      ניתן לשקול הגשת תביעה בתביעות קטנות.

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il