האם ניתן לתבוע חברת מדרסים על רשלנות רפואית?

  • חברת מדרסים
    יוגי | 27/08/2020 09:53

    קניתי מדרסים מחברה מסויימת. מהתחלה היו לי כאבים ברגל אך נאמר לי מראש שיתכן ויהיו כאבים בתחילה. וכן משכתי את זה כחודש וחצי. לאחר זמן זה ולא עברו הכאבים הפסקתי להשתמש במדרסים. ולא פניתי לחברה מכיוון שהיה זה תקופת הקורונה סמוך לפסח האחרון. מאז ועד לפני כמה ימים הלכתי ללא המדרסים אך הכאבים העזים ברגל לא פסקו. לפני מספר ימים הלכתי למכון המדרסים. הצגתי את הבעיה ונתנו לי מדרס חדש כיוון שהקודם לא התאים לי- כך לטענתו. לאחר כמה ימים עם המדרס הידש הכאבים המשיכו. הלכתי לאורטופד. שאמר שיש דלקת בגיד בשני הרגליים. וצריך טיפול תרופתי וגם פיזוטרפיה. וזה נגרם בגלל שהמדרס לא הותאם כראוי וגרם לנזק הנ\"ל. אני מעוניין לתבוע את חברת המדרסים. האם יש כיוון לתביעה? תודה רבה

    • האם ניתן לתבוע חברת מדרסים על רשלנות רפואית?
      עו"ד מיכל סטרוגו | 30/08/2020 19:52

      יוגי שלום,

      על מנת להשיב על שאלתך בצורה מהימנה, יש לבחון את כל נסיבות המקרה לגופו של עניין. לא ברור לי האם פנית לחברת המדרסים לאחר שנבדקת על ידי רופא אורתופד בגלל בעיה כלשהי והאם ניתנה לך הפנייה ו/או המלצה לאותה חברה. כמו כן חשוב לדעת פרטים לגבי התנהלות חברת המדרסים, האם קיבלת הסבר והנחיות בעל פה או בכתב מחברת המדרסים בין היתר לגבי מצב בו המדרסים אינם מתאימים וכיוב'?

      על מנת שתהיה עילת תביעה נגד חברת המדרסים, עליך להוכיח כי בעקבות פעולה ו/או התנהלות רשלנית מצידם נגרם לך נזק גופני ממשי ובלתי הפיך.

      ניתן להתייעץ עם עורך דין העוסק בתחום הרשלנות הרפואית אשר לאחר בחינת כל העובדות וכן מסמכים רפואיים המעידים על הנזק שנגרם לך והקשר הסיבתי למדרסים והתנהלות החברה, יוכל ליתן לך תשובה מהימנה.

      מאחלת לך בריאות שלמה,

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      אריאל שרון 4 (קומה 8) מגדל השחר, גבעתיים
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com