שכר טרחה

  • עורך דין שקבע שכט רק לאחר שניסח בקשה ושלחתי
    זוהר | 27/08/2020 08:31

    שלום-

    1.בפנייתי  בבקשה לביהמש השופט ביקש שאקבל שירותי עו"ד לשם הגשת הבקשה הזו.

     פניתי ועו"ד ניסח עבורי בקשה. אך

    א. לא חתם אלא הותיר אותי כחתומה על הבקשה

    ב. קבע שכ"ט רק לאחר ששלחתי את הבקשה בפקס.

    2.השופט דחה את הבקשה כי אחת הסיבות שלא נעזרתי בשירותי עו"ד כפי שהציע...

    למרות שנעזרתי והניסוח הוא של עו"ד.

    3. האם נכון לקבוע שכט לאחר שהבקשה נשלחה?

    4. מה עלי לעשות כעת?

    האם לשלוח -על ידי עו"ד  כמובן- בקשה להבהרה ולהסביר כל מה שקרה?

    5. אנא אני באה? יש כאן הרבה כסף שאני עלולה להפסיד בגלל התנהלותו של עו"ד זה...

    תודה רבה

    • שכר טרחה
      צבי שמיר, עו"ד | 27/08/2020 13:36

       שני צדדים למטבע, עו"ד לא קבע את שכר הטרחה לפני שקיבלת את השירות ואת/ה לא שאלת מה שכר הטרחה.

      אינני יודע כמה שכ"ט ועה"ד ביקש אך מגיע שכר ראוי על עבודתו.

      צריך לבחון מה נימוקי השופט בדחיית הבקשה ולבחון מה הדרך הנכונה לטפל בסוגיה
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com