החלפת חניה

  • החלפת חניה
    מנשה | 26/08/2020 09:13

    יש לי שכן בבנין, ולי יש חניה [לא מקורה] מס' 3, ולו גם יש חניה [לא מקורה באותו מגרש חניה]] מס' 15, ואנו רוצים להחליף שלי יהיה מס' 15 ולו 3, כיצד מומלץ לעשות את ההחלפה, והאם גם לדווח בטאבו / במינהל, ובמה זה כרוך, מיסים או תשלום אחר ?

    • החלפת חניה
      עו"ד ציפי מרגלית | 03/09/2020 13:45

      מנשה שלום,

      החלפת החניות בינך לבין השכן אינה פעולה תכנונית ואינה בתחום התכנון והבניה. מוזמן לפנות לפורום מקרקעין/נדלן בעניין זה.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il