מה הסיכונים? קנס, אולי פסילה בפועל ואולי על תנאי

  • משפט
    דניאל | 24/08/2020 13:58

    הסעתי ברכב 4 נוסעים במושב האחורי וכולם היו חגורים כששנים חגורים בחגורה אחת תפס אותי שוטר ושלח אותי למשפט עם 8 נקודות בטענה שנהגת בקלות ראש בזה שהסעת 4 נוסעים.

    מה הסיכונים במשפט?

    • מה הסיכונים? קנס, אולי פסילה בפועל ואולי על תנאי
      אבי | 24/08/2020 14:40

      מה הסיכויים? קרוב לאפס

    • הסעתי ארבעה נוסעים במושב האחורי וקבלתי זימון למשפט
      עו"ד אורית כהן | 25/08/2020 05:27

      דניאל שלום,

      עבירת קלות ראש היא מסוג העבירות שגוררת שלילת מינימום של 3 חודשים, ולכן מייעצת לך בחום לקחת עורך דין מומחה לתעבורה. אינני יודעת כמה זמן אתה נוהג ומה עברך התעבורתי. לנתונים הללו יש משמעות גדולה לעניין העונש. עורך דין מנוסה יגבש הסדר טיעון ומניחה שימיר את עבירת קלות ראש לרשלנות ויתכן שלא תיפסל כלל. בהצלחה

      מקווה שקבלת מענה, ובכל שאלה אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com