ביטלנו חתונה ובעל האולם רוצה לתבוע אותנו

  • חוזה מול אולם
    ריבי | 23/08/2020 09:31

    שלום רב!

    ב-15/7/2020 ישבנו עם מנהל אולם x וקבענו חתונה של בתי ב-26/8/2020. עקב המצב בארץ הודיע לנו בעל האולם שכנראה לא יוכל לפתוח את האולם.  לכן חיפשנו ומצאנו אולם אחר Y  קבענו וחתמנו איתו הכל לפי התנאים שלו.  ביום רביעי 19/8/2020 הוא צלצל אלינו מ-Y שנבטל את האירוע כי הוא לא יוכל לאפשר לנו ריקודים באולם.  אך היות ולא היה לנו משהו אחר לא ביטלנו.  ביום שישי האחרון 21/8/2020 צלצלו אלינו מאולם X שהם פותחים בשבוע הקרוב ונוכל לקיים את האירוע אצלם.  מיד הודעתי לאולמי Y על ביטול האירוע והוא הודיע לי שהוא תובע אותנו בגין הביטול כפי שחתמנו לו.  האם תוכלו לייעץ לנו מה עושים במצב שנקלענו אליו???

    • ביטלנו חתונה ובעל האולם רוצה לתבוע אותנו
      עו"ד צבי מונדשיין | 23/08/2020 16:05

      ריבי שלום

      כדי לענות על השאלה באופו ספציפי, אשמח אם תעבירי את ההסכם שחתמתם עם אולם Y.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com