ביוב שנשפך מחצר השכנה לתוך חצר הבית הפרטי

  • ביוב שנשפך מחצר השכנה לתוך חצר הבית הפרטי
    ביוב | 21/08/2020 13:59

    שלום רב,

    מדובר בביוב שנשפך מחצר פרטית של השכנה ,לחצר הפרטית של אמי.

    השכנה מיודעת לבעיה ולנזקים כמו: לנזק בבריאותי, נזק לצמחייה שניזוקה בחצר (עצי פרי שטופלו שנים). השכנה מתעלמת ולא מטפלת בצינור הביוב שבחצרה הפרטית.

    מדובר בעוגמת נפש רבה  וסיכון חיי אדם ,מדובר באשה מבוגרת , וכמובן בנכדים שמגיעים ויוצאים לחצר.  אודה לתשובתך,

    מרי

    • ביוב שנשפך מחצר השכנה לתוך חצר הבית הפרטי
      ליאור חאיק, עו"ד | 21/08/2020 17:47

      היי,

      בשלב ראשון, כדי למצות שליחת מכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי באמצעות עורך דין אל השכנה, לדרוש את הסרת המפגע וטיפולו ותוך שמירה על זכות לפיצוי.

      ככול והמכתב אינו נענה, אפשר להגיש תביעה קטנה - עד סכום של 34 אלף שקלים-  ולדרוש נזקים הכוללים את עלות השבת המצב לקדמותו בתוספת פיצוי נזק בלתי ממוני.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com