תאונה כאשר לא היה ביטוח ברכב-מה עושים?

  • תאונה ללא ביטוח
    חיין | 20/08/2020 22:56

    נהג יצא מחנייה ברוורס ונכנס בי
    נסעתי ברכב של חבר שאין לי עליו ביטוח חובה
    האם עדיין הנהג שנכנס בי צריך לשלם ?

    • תאונה כאשר לא היה ביטוח ברכב-מה עושים?
      עו"ד עדי רחמים | 27/08/2020 10:28

      שלום,

      החובה לפצות בגין נזק שנגרם לרכב מוטלת על הגורם האשם בתאונה, ולפי הנסיבות שתיארת נראה כי הרכב שפגע בך הינו אשם.

      העובדה שנסעת ברכב ללא ביטוח רלוונטית ככל ותקבע אשמתך בתאונה ואז נדרש יהיה לבחון האם ידעת על נסיעה בלי ביטוח, מידת קרבתך לבעל הרכב וכו על מנת להעלות טענות הגנה על ידך.

      בכל מקרה אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מעו"ד מעורה בתחום.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com