ביטול עסקה למצלמת ילדים

  • ביטול עסקה למצלמת ילדים
    דבורה | 20/08/2020 19:32

    שלום, הבת שלי קנתה מצלמת ילדים ב270 ש"ח בחנות צעצועים בבני ברק. היא לא ביקשה בחנות שיראו לה את המצלמה. בבית הכנסנו כרטיס זיכרון כדי לראות מה אפשר לעשות עם המצלמה. הוידאו היה שקט מאד והתמונות לא ברורות , מיד הסקתי שלא היה שווה לקנות את המצלמה הזו אלא מצלמה אמיתית שעולה קצת יותר. במצלמה זו יש אפשרות להדפסה שחור לבן שאנחנו לא צריכים. לא ניסינו את ההדפסה בבית. רק צילמנו כמה תמונות וראינו שזה לא בשבילנו במחיר הזה.

    בבוקר מיד החזרנו את המצלמה ורצינו החזר כספי. אך המוכר אומר שזה נקרא שהשתמשנו במצלמה ולא רצה להחזיר כסף. על הקול השקט מאד בוידאו , הוא אומר שכך זה במצלמת ילדים.

    האם יש לי סיכוי לקבל החזר כספי בפניה לתביעות קטנות? קניתי מצלמה שבקושי אפשר לשמוע את הוידאו. כעת המצלמה בחנות . הם מחכים שניקח אותה בחזרה. האם לקחת אותה או להשאיר אותה בחנות?

    • ביטול עסקה למצלמת ילדים
      ליאור חאיק, עו"ד | 21/08/2020 17:51

      היי

      נראה שמדובר בטעות בכדאיות העסקה מצד הקונה שאיננה עילה לביטול העסקה.

      בנסיבות המתוארות אני לא רואה עילה לתביעה, ובנוסף סכום העסקה אינו כדאי מבחינת ניהול הליך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • יש פה הטעיה
        דבורה | 23/08/2020 15:28

        רצינו לקנות מצלמת ילדים טובה , והוידאו במצלמה שקט מאד והתמונות לא ברורות.

        אין בכך הטעיה? מאיפה היינו צריכים לדעת שמצלמת ילדים יקרה פועלת ככה?