שינוי בהיקף משרה ללא הסכמת עובד

  • עבודה בקורונה
    עובד | 18/08/2020 20:11

    שלום
    שאלתי כאן בעקבות הקורונה.
    אני וקולגה עובדים ביחד במחלקה,אנחנו תחנה אחרונה בין החברה ללקוח.יש עבודה בשפע ,יותר ממה שהיה לפני הקורונה.
    העבירו אותנו שוב בעל כורחנו למשמרות,הבוס לא רוצה שנעבוד ביחד,פוחד שנידבק.קשה לי מאוד עם זה,לא יודע כמה אוכל למשוך.מצב זה נמשך חודש
    קבע לנו משמרות ולא שאל אם אנחנו רוצים בכלל.
    משמרת בוקר ומשמרת צהריים.
    האם על משמרת שניה ,למשל עד 19 בערב לא אמורים לקבל יותר כסף פר שעה?
    אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות.לאור המצב המזעזע בשוק העבודה
    אני עובד מעל 6 שנים במשכורת חודשית קבועה.
    אודה לעצה.

    • שינוי בהיקף משרה ללא הסכמת עובד

      שלום רב,

      הפחתה או שינוי בהיקף המשרה ללא הסכמת העובד מראש, עשויה להיחשב כהרעת תנאים.

      במידה ועברת את מכסת השעות השבועיות הנך זכאי לתגמול בעד שעות נוספות.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com