חידוש תו נכה

  • חידוש תג נכה
    ארתור | 17/08/2020 08:39

    שלום רב,

    האם נכון שלנכה עם 100% נכות שמחזיק בתג נכה (כלומר עבר פעם אחת תהליך קבלת תג וזה כנכה 100%) , אותו תג נכה אמור להתחדש אוטומטית בלי לעבור שוב פעם תהליך הגשת בקשה?

    בברכה,

    ארתור

    • חידוש תו נכה
      יעקבי | 17/08/2020 20:46

      שלום ארתור,

      עד כמה שידוע לי תו נכה לא מתחדש אוטומטית אלא יש צורך להגיש בקשה להארכת תוקף תו הנכה שברשותך.

      רצ"ב קישור לאתר הממשלתי ובו תמצא את מבוקשך.

      בהצלחה.

      https://www.gov.il/he/service/disability_parking_badge