מה משמעות קביעת תוכנית פירעון?

  • תשלום חד פעמי לאחר ההחלטה
    ש.ב.ד | 15/08/2020 15:36

    שלום רב,
    כרגע אני נמצאת בהליך של איסוף קבלות והגשת דו"ח לממונה.נקבע לי תאריך למשפט בעוד כשנה בבית המשפט השלום.
    שאלותי הן:מה אמור להיות בדיון בעוד שנה?
    האם לאחר שיוחלט כמה אשלם כל חודש,ולכמה זמן,אני יכולה לשלם את מלוא הסכום שנקבע לי עבור כל השנים ולקבל הפטר?(הלוואות ממשפחה,אחים וכדו').
    תודה על תשובתכם.

    • מה משמעות קביעת תוכנית פירעון?
      עו"ד נילי רובינוב | 18/08/2020 06:23

      שלום וברכה, חשוב מאוד לאסוף את כל הקבלות ולהציג את התמונה במלואה לממונה על מנת שהסכום החודשי לתשלום יקבע בצורה נכונה. לגבי מועד הדיון שנקבע בעוד שנה - מהותו קביעת תוכנית פירעון או מתן הפטר לאלתר (תלוי בנסיבות). ככל ותקבע לך תוכנית פירעון במסגרתה תצטרך לשלם סכום כסף בתשלומים חודשיים בוודאי שיש לך אפשרות לשלם אותו במלואו יום למחרת ולבקש לקבל את ההפטר לאחר התשלום. בהצלחה!

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com