משמורת משותפת קיצור 18 דקות מכוח שיוויון זכויות

  • משמורת משותפת קיצור 18 דקות מכוח שיוויון זכויות
    שי | 12/08/2020 13:03

    שלום,

    אני עובד באחת העיריות בארץ , מתוקף כוח שיוויון זכויות בהורות למיטב הבנתי מגיע לי קיצור של 18 דקות , הנני גרוש בעל משמורת משותפת עם ילד בן 5 ,אותה עירייה מסרבת לתת לי את אותה ההטבה לאור העובדה שאנני משלם מזונות וזו הסיבה היחידה שלא מגיעה לי אותה הטבה ,

    אציין שגברים נשואים וגברים גרושים שמשלמים מזונות מקבלים את אותה הטבה .

    האם הדבר חוקי ? מיותר לציין שהדבר יעזור לי מאוד לאור העובדה שאני מגדל את הילד מחצית מהימים לבדי.