האם עצם התקשרות ממשרד עו"ד מהווה הטרדה?

  • הטרדה בידי עורך דין
    זיוה אטינגר | 11/08/2020 15:54

    האם שיחות נכנסות מזוהות, מהוות עילה לתלונה על הטרדה? בלי שעונים. השיחות ממשרד עורכי דין, כל.פעם משהו אחר, שאיני מכירה, אין לי שום סכסוך, האם עצם ההתקשרות היא הטרדה. האם זה מעל שיחה אחת של אותו אדם? כלומר מותר פעם אחת, ואז להגיד זו היתה טעות כביכול.
    ככל הידוע לי פונים במכתב.

    • האם עצם התקשרות ממשרד עו"ד מהווה הטרדה?
      עו"ד אמיר מורשתי | 16/08/2020 09:59

      זיוה יקרה, משרדי עו"ד פונים גם טלפונית לאנשים שונים ככל והפניה היא בקשר לעניין שבטיפולם ואני מניח שאם את לא עונה לטלפון המזוהה הם ינסו להתקשר שוב וזאת מבלי שהדבר יחשב כהטרדה פלילית. ככל ומדובר בניסיונות ליצור קשר בשעות לא שעות וללא קשר לעניין שבטיפול המשרד, הרי שהדבר בהחלט יכול להיחשב כהטרדה . מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי