העלאת המחיר

  • ביטול חוזה שכירות רכב ע״י חברת ההשכרה
    חזי | 10/08/2020 23:57

    הזמנתי רכב בחברת השכרה וקבלתי מחיר מסוים הובהר לי כי בתשלום מראש אקבל הנחה נוספת והסכמתי לכך ושילמתי את כל הסכום. לאחר כשעה מתקשרים אלי מחברת ההשכרה שהם טעו בחישוב המחיר ונתנו לי מחיר נמוך מדי וברצונם לבטל את ההזמנה (שכבר שולמה ע״י במלואה) ולעדכן הזמנה במחיר היקר. מאחר שלא הבעתי את הסכמתי הם פשוט ביטלו את ההזמנה בחד צדדיות. נאלצתי לאחר מכן להזמין שוב במחיר היקר מה עלי לעשות???

    • העלאת המחיר
      צבי שמיר, עו"ד | 11/08/2020 09:44

       אם יש לך ראיה בכתב על המחיר הזול עליך לתבוע את ההפרש בין הזול ליקר
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com