תביעה לשכר עבודה

  • האם אפשר עדיין לתבוע- האם זו תביעת שכר או הלנת שכר
    רועי א | 10/08/2020 12:04

    שלום,

    עבדתי דרך כ"א במפעל ב-2017. באחד החודשים, היה יום שהם לא שילמו לי כי טענו שלא עבדתי אותו יום, למרות שברישומים שלי מופיע שכן עבדתי. חלפו קצת יותר מ3 שנים מאז, ראיתי שיש לי 7 שנים לתבוע שכר אך רק 3 להלנת שכר. האם תביעה שכזו נחשבת הלנת שכר או תביעת שכר והאם אני עדיין יכול לתבוע?

    • תביעה לשכר עבודה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 13/08/2020 12:29

      צהריים טובים

      ככל שלא שולם לך שכר - עליך לתבוע תשלום שכר בתוספת ריבית והצמדה.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com

      • אבקש תשובה לשאלתי
        רועי א | 13/08/2020 15:20

        עושה רושם שהתבלבלת קצת והגבת תשובה שאין לה שום קשר לשאלתי. אבקש לקרוא את שאלתי ולהגיב תשובה רלוונטית, תודה.