האם ניתן לסגור תיק מזונות לאחר התשלום?

  • סגירת תיק מזונות בהוצאה לפועל
    חסוי | 07/08/2020 19:33

    אני חייב בתיק מזונות כבר שנה  חוב 5000 שח.  כל חודש אמור לשלם 3000 שח  במידה וסוגר 5000 שח.אני יכול לבקש לסגור תיק ויסגרו אותו?  כיצד סוגר תתיק?

    • האם ניתן לסגור תיק מזונות לאחר התשלום?
      עו"ד נילי רובינוב | 18/08/2020 09:40

      שלום וברכה, משאלתך לא ברור האם מדובר בחוב עבר או שמא הסכום לתשלום חודשי בסך 3000 שח הינו תשלום המזונות השוטף. ככל ומדובר בחוב עבר, הרי לאחר סילוק מלוא החוב ניתן לבקש לסגור את התיק. אם מדובר בתשלום מזונות חודשי הרי כל חודש בחודשו מצטבר תשלום שעליך לשלם ולכן לא יסגרו את התיק מאחר והזוכה החליטה שהתשלום יהיה באמצעות תיק ההוצאה לפועל וזו זכותה.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • לפועל
        חסןי | 18/08/2020 10:20

        תודה מקסימה.חוב מזונות שוטף????

        • חוב מזונות
          עו"ד נילי רובינוב | 18/08/2020 20:35

          לא הבנתי מה שאלתך? התכוונתי לתשלום המזונות החודשי שנרשם כל חודש בחודשו בתיק ההוצאה לפועל ועליך לשלם אותו אחרת יצטברו לך חובות...

          בברכה,

          נילי רובינוב, עו"ד
          מנהלת פורום פשיטות רגל

          מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
          טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com