הנחת היעדר תביעות וותק נהיגה

  • מה יותר חשוב. וותק או העדר תביעות
    דור שוורץ | 06/08/2020 21:15

    אני באמת נהג זהיר ומחושב חושב קדימה וקובע בכול שלב הנהיגה את התנהלות והתנהגות הנהגים שנוהגים באותו מסלול שלי מאחורי ומלפני -ואפשר. מרגע שקבלתי הרישיון לפני 7 שנים אני ממוקד ברכב. בפוליסה בפתיח מצוין התייחסות לגבי השלוש שנים אחורה .. ולא מודגש סה"כ השנים ללא תביעות למה אין מזינים בפוליסה מידע מדוייק ואמין ? האם זה משתלם באיזה אופן לחב' הביטוח ? או שהחישוב לתשלום והעדר תביעות נקבע רק ב- 3 שנים אחורה ויותר מזה זה לא משפיע בשכלול ? תודה למנהלי הפורום בריאות ובשורות טובות

    • הנחת היעדר תביעות וותק נהיגה
      עו"ד גיל קראוס | 09/08/2020 14:28

      שלום רב,

      הנחת היעדר תביעות בפוליסה נוגעת ל - 3 שנים האחרונות ולכן אין משמעות מבחינת הנחה זו לשנים שקדמו.

      יש מקרים שבהם וותק הנהיגה עצמו (ללא קשר להיעדר תאונות) מקנה הנחה בפרמיה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il