המנהל המיוחד אינו מייצג אותך

  • תיקי פשיטת רגל
    אברהם | 06/08/2020 20:39

    הגשתי תביעות חוב בשני תיקי פש"ר.  אבא והבת שלו בהתאמה.בתיק האב  טרם נבדקה תביעתי.בתיק הבת אושרה תביעתי.המנהל המיוחד בתיק האב,הגיש  תביעת חוב בשם האב בתיק הבת .  אני מנסה לבטל את אישור התביעה.  האם המנהל המיחד בתיק האב ראוי  לבדוק את תביעת החוב שלי,וליצג את  האינטרס שלי כנושה.

    • המנהל המיוחד אינו מייצג אותך
      צבי שמיר, עו"ד | 09/08/2020 09:56

       מנהל המיוחד הנו בעל תפקיד מטעם בית המשפט העוזר לבית המשפט לנהל את ההליך.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com