הלוואה

  • הלוואות
    רקפת | 05/08/2020 16:52

    שלום רב,

    מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הבאה, ואם לא אשמח שתפנו אותי לפורום המתאים..

    לצערי התגרשתי לאחרונה,

    בימים שהייתי נשואה אני ובעלי לשעבר(הגרוש כיום) רכשנו נכס משותף,

    כדי לממן את הסכום, אבא שלי הלווה לנו סכום מסויים , בכל חודש החזרנו לו סכום קטן ויש תיעוד לכך בחשבון הבנק המשותף.

    כיום רכשתי אני את הנכס ואת חלקו של גרושי, שילמתי לו את חלקו וביקשתי ממנו שיחזיר את ההלוואה לאבי (כמובן מחצית מסכום ההלוואה) הוא מסרב וטוען שהוא נתן זאת כמתנה.

    האם אוכל לתבוע אותו על כך ? (תיעוד ההלוואה הינו הסכום שהוחזר כל חודש מחשבוננו המשותף לאבי בהוראת קבע)

    תודה מראש על התשובה.

    • הלוואה
      עו"ד אבי זילברפלד | 08/08/2020 22:02

      שלום רב,

      זה אכן לא הפורום המתאים, הואיל ושאלתך נוגעת למערכת היחסים בינך לבין גרושך לבין אביך, ואינה קשורה לבנק.

      מדובר בשאלה עובדתית בתחום החוזים. פני לפורום זה.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il