הגשת תביעה

  • שאלה בנוגע שכירות
    אברהם | 03/08/2020 08:39

    שלום רב

    אני רוצה לתבוע תשלום שכירות שלא שולם בארבעה חודשים.

    האם אוכל לתבוע בתביעות קטנות על כל חודש בנפרד?

    ולא להגיש תביעה אחת על כל ה4 חודשים?

    זאת אומרת לגשת לתביעות קטנות וכל חודש לגשת ולתבוע מחדש בגלל שזו עילה חדשה

    • הגשת תביעה
      עו"ד אריה בדנר | 04/08/2020 14:27

      אברהם שלום,

      בשאלתך הנך מתאר מצב שבו הנך משכיר נכס (כך ניתן להבין) וכבר 4 חודשים השוכר אינו משלם את דמי השכירות בגינו. מתבקשת השאלה מדוע אינך בוחן את המקרה בהיבט הרחב שלו? וגם - האם ישנם ערבים להסכם השכירות?

      כך או כך, לגופה של השאלה (שאיננה שאלה לפורום התמ"א), מבלי נימוק ראוי לפיצול התביעות, אינני מבין מדוע להגיש התביעות בנפרד. זאת ועוד, תשומת לבך לכך כי בכל שנה קלנדרית הינך יכול להגיש עד 5 תביעות לאותו בית משפט לתביעות קטנות (תביעה של אדם פרטי בלבד). וכן, לתשומת לבך, בית המשפט לתביעות קטנות רשאי שלא לדון בתביעה אלא להעבירה לבית משפט השלום.

      כעת, כל הנתונים בפניך. להחלטתך.

      בהצלחה,

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il