לא

  • נוסע ברכב
    הילית | 03/08/2020 10:19

    האם אדם ( בין אם בעלים של רכב ובין אם סתם נוסע) שנסע ברכב כאשר נהג בו אדם אחר במהירות מופרזת אמור להינזק באופן כלשהו?י קנס/ דוח/ התראה/ אזהרה/ אחר?

    • לא
      יעקבי | 05/08/2020 17:40

      שלום הילית,
      אלא אם כן בנוסף לעבירת המהירות, הנהג יימצא נוהג תחת השפעת אלכוהול/סמים. במקרה זה יוזמן בעל הרכב לשימוע לפני החלטה להחרים את רכבו, בין אם היה ברכב ובין אם לאו.

      הערה: אינני עו''ד רק בא לסייע.