השפעת תיק סגור על הוצאת דרכון זר

  • חקירה תשאול משטרתי לפני 16 שנים. הוצאת דרכון זר
    צביקה | 02/08/2020 19:53

    לפני 16 שנים תושאלתי בימר תא ללא כל המשך. העברתי להם הוכחות שסותרות את מה שטענו עלי. הכל עבר לפרקליטות ונסגר מ״חוסר עניין הציבור״.

    עכשיו 16 שנים אחרי אני רוצה להתחיל תהליך של הוצאת דרכון זר וחלק מהתהליך זה הוצאת תעודת יושר. האם התשאול שעברתי במשטרה ואו משהו מזה יכול להשפיע 16 שנים אחרי בתעודת יושר? או שבחלוף הזמן הרב זה לא יופיע בתעודת ביושר.

    חשוב לי לדעת לפני תחילת תהליך הוצאת הדרכון.
    תודה

    • השפעת תיק סגור על הוצאת דרכון זר
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/08/2020 08:31

      צביקה יקר, ראשית וללא קשר להוצאת הדרכון אני ממליץ לך לגשת לכל תחנת משטרה עם תעודת זהות ולבקש לעיין ברישום המשטרתי שלך אודות תיקים סגורים, שכן בהחלט ייתכן שהתיק שלך נמחק מהמאגר המשטרתי זה מכבר ואם טרם נעשה הדבר, הרי שניתן לפנות לחוליית ביטול רישום משטרתי במטה הארצי בכדי שהרישום המשטרתי הזה ימחק . שנית, אני חייב לעודד אותך שאף אם התיק עדיין מופיע כתיק סגור, הרי מידע אודות תיקים סגורים אינו מועבר לשגרירויות לצורך הוצאת דרכון זר . מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי