תשלום ימי מחלה בידוד

  • תשלום ימי מחלה על בידוד
    רותם | 30/07/2020 10:27

    שלום,

    אני עובדת שעתית במשרה של 16 משמרות חודשיות (משרה ירדה לאחר קורונה).

    נכנסתי לבידו של שבועיים ובתום הבידוד גיליתי כי לא משלמים על כל ימי המחלה אלא רק על 3 בשבוע כלומר סה"כ לכל היותר 6.

    רציתי לדעת האם הדבר חוקי?

    • תשלום ימי מחלה בידוד
      עו"ד לילך אקרמן | 03/08/2020 11:40

      שלום רב

      המעסיק צריך לשלם לך בפועל רק עבור הימים שבהם את היית אמורה לעבוד ובהם היקף המשמרות שלך.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il