המשך. נהג חדש

  • להשפט
    אלברט | 29/07/2020 03:20

    האם אני מבקש להשפט על דוח מהירות מעל 25 מיותר, אז מה הסיכונים? עלול להיות קנס או נקודות יותר מהדוח?

    • המשך. נהג חדש
      אלברט | 29/07/2020 07:03

      אני נהג חדש. 10 חודשים

    • אני רוצה להישפט על דו"ח מהירות-מה הסיכון?
      עו"ד אורית כהן | 29/07/2020 10:02

      אלברט שלום,

      כנהג חדש אני ממליצה בחום להישפט, אך אל תלך לבד כי רק עורך דין מומחה לתעבורה יוכל להשיג לך הסדר טוב שיימנע ממך את הצורך לעבור תיאוריה מחדש וכן להיות שנתיים נוספות נהג חדש.

      אין מצב לנקודות נוספות כי עפ"י שיטת הניקוד של משרד הרישוי לכל עבירה ניקוד משלה, אך במסגרת הסדר טיעון יכול עורך דין ממולח להמיר את סעיף העבירה לסעיף ללא ניקוד כלל.

      בהצלחה

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com

      • סיכונים
        אלברט | 29/07/2020 10:06

        אין סיכון לקנס גבוה יותר? לולא אשפט אני אמור להיות נהג חדש יותר זמן? כלומר אם אשפט - איזה סיכון קיים על פני מצב בו אשלם הקנס ודיי. אודה מאוד להתיחסותך האדיבה