פטור מהתייצבות לדיון.

  • פטור מהתייצבות לדיון
    מיכאל | 28/07/2020 20:15

    שלום.

    אמא שלי בת 82, ניצולת שואה, מקבלת תגמולי ביטוח סיעודי. היא מאד מוגבלת בניידות וגם מצבה הנפשי מעורער –יש לה חרדות/פוביה סוציאלית מתועדות. יש מחלוקת עם חברת הביטוח לגבי יום קרות מקרה הביטוח המזכה. ברצוננו להגיש תביעה קטנה בעניין לבית משפט לתביעות קטנות. האם יש אפשרות שאמא לאור מצבה הנ"ל תקבל פטור מהתייצבות לדיון? ככל שכן, איך אפשר להשיג את הפטור?

    • פטור מהתייצבות לדיון.
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/07/2020 19:19

      היי מיכאל

      בכללי תובע או נתבע חייבים להתייצב לדיון.

      אפשר להגיש בקשה לפטור מהתייצבות וייתכן ותתקבל במידה והנימוקים יהיו מספיק טובים.

      במקרה כזה צריך לשלוח נציג במקומה.

      השאלה האם עדותה רלבנטית להליך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com