נהג חדש

  • נהג חדש
    נור | 28/07/2020 08:00

    אם נהג חדש שקבלת דו" ח על מהירות מופרזת 25 מעל למותר בכביש עירוני, אם נשפטמלפע בקשתו. האם עלול להיגרם לו נזק מיוחד( בשונה מנהג לא חדש) רק בגלל שהוא בסטטוס חדש?

    • נהג חדש
      יעקבי | 28/07/2020 11:36

      שלום נור,

      אם יורשע בדין כי אז בנוסף על כל עונש שיושת עליו בבית המשפט יהיה לו רישום בגיליון התעבורתי. בעקבות כך משרד הרישוי יתנה חידוש הרישיון במעבר בחינת תיאוריה וכן יהיה בסטטוס של נהג חדש שנתיים נוספות.

    • דו"ח מהירות לנהג חדש-האם ישנה סנקציה מיוחדת?
      עו"ד אורית כהן | 29/07/2020 00:46

      נור שלום,

      נהג חדש שהורשע על דו"ח מהירות 25 מעל המותר ייאלץ לעשות תקופה נוספת של נהג חדש. כמו"כ קצין יכול לשלול רישיונו מנהלית ל-30 יום.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com

      • חדש הבהרה
        נור | 29/07/2020 03:17

        ואם משלם הקנס יש הבדל לנהג חדש מאשר נהג ותיק???

        • עבירת מהירות לנהג חדש
          יעקבי | 29/07/2020 10:07

          שוב שלום נור,

          גם אם ישלם הקנס עדיין יחוייב במבחן תיאוריה והארכת תקופת 'נהג חדש' בשנתיים נוספות.

          הכי טוב לנסוע מתון.

          • נהג חדש
            נהג חדש | 29/07/2020 10:26

            גם אם לא צבר נקודות נוספות? כלומר נהג חדש שצבר 8 נקודות בלבד תוארך תקופת היותו נהג חדש? ויצטרך מבחן תיאוריה? תפנה אותי למקור החוקי בבקשה. רב תודות