מעוניינת לתבוע טכנאי מיזוג אוויר

  • טכנאי מיזוג אוויר
    גלינה | 27/07/2020 17:50

    שלום,
    טכנאי מזגנים עשה לי התקנה של מזגן מיני מרכזי חדש בדירה.
    לאחר כמה שבועות, באחד החדרים המזגן הפסיק לקרר, בקושי יוצא אוויר קר.
    דיברתי איתו והוא התחיל להאשים את האיש גבס שהוא עשה שם נזק (האיש גבס לא נגע בכלום אלא סגר אחריו פשוט את התיקרה).
    אמר שיבוא לעשות איזה ״קומבינה״ כדי שזה יעבוד ומאז הוא נעלם!
    לא עונה לטלפונים, לא להודעות ולא שום דבר.
    הוא קיבל את מלוא התשלום (לא הוציא לי חשבונית / קבלה) ופשוט נעלם.
    האם יש לי עילה לתביעה? האם יכולה להביא טכנאי אחר שיסדר לי את הבעיה ואז לתבוע ממנו את סכום התיקון?
    אני מרגישה חסרת אונים שהוא לקח ממני כסף ופשוט נעלם.
    כתבתי לו שעכשיו שיא החום ומאוד קשה שהמזגן לא מקרר ופשוט התעלמות מוחלטת.
    אודה לעם לייעוץ מה לעשות.

    תודה,
    גלינה

    • מעוניינת לתבוע טכנאי מיזוג אוויר
      ליאור חאיק, עו"ד | 27/07/2020 18:45

      גלינה,

      אכן התנהגות מקוממת ולא ראויה.

      אפשר להגיש תביעה ולתבוע את הנזק.

      אופציה אחרת היא לשלוח מכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי באמצעות עורך דיןף.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com