דו"ח דותן

  • דותן
    דדי | 27/07/2020 11:04

    באתר אישי מרכז לגביית קנסות. רשום על דוח מהירות.רשום מטיל החיוב : משטרת ישראל - דותן. מזה דותן או זה שם השוטר?ן

    • דו"ח דותן
      יעקבי | 28/07/2020 11:29

      שלום דדי,

      דותן היא תוכנת מחשב משטרתית המנפיקה בין היתר גם דו"חות תנועה.

      • מצלמה דוח דותן
        לין | 01/09/2022 15:37

        קיבלתי מכתב מרשות האכיפה והגביה  על דוח מהירות עם תוספת פיגורים ,

        את הדוח המקורי לא קיבלנו מעולם ולא ידענו עליו עד שהגיע המכתב , בעקבות המכתב נכנסתי לאתר וגיליתי שיש לי עוד דוח שחלפו מהדוחות משהו כמו 5חודשים ופחד לא טרח לשלוח תדוח המקורי מבלי להקפיץ אותו סתם , עכשיו נשאלת השאלה למה אני צריכה לשלם תוספת פיגורים אםמלא נשלח לי הדוח לבית?

        ואם אני רוצה לערער אני צריכה להציג עצמי כמסכנה להגיש מסמכים רפואים מצב כלכלי חקבון בנק 3 חודשים אחרונים זה מה שנאמר לי ברשות האכיפה והגביה .

        איך אני אמורה להתמודד מול זה כל אחד זורק אותך מאחר לשני

        גורם מטיל הקנס הוא : משטרת ישראל-דותן

        איך למען השם אני מצליחה ליצור איתם קשר כי במספר *9666 אין מענה מהבוקר!

        אני לא מוכנה לשלם את תוספת הפיגורים הזו