האם תגובה בפייסבוק יכולה להוות לשון הרע?

  • פוסט בפייסבוק
    ניב | 27/07/2020 10:52

    בתגובה לפוסט של אדם בפייסבוק כתבתי שהפגנות הימין היו הרבה יותר גרועות עד שבסוף רצחתם את רבין, רוצה התנצלות, ומאיים בתביעה, צריך לחשוש? תודה.

    • האם תגובה בפייסבוק יכולה להוות לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 27/07/2020 11:24

      ניב שלום,

      ככל שמה שכתבת בפנייתך זה כל מה שכתבת בתגובה שלך נראה כי הסיכוי לתביעה כנגדך בעילה של לשון הרע נמוך מאוד.

      יחד עם זאת, לתשומת ליבך כי השיח ברשתות החברתיות יכול להתדרדר מהר מאוד למחוזות לא ראויים וכדאי להקפיד על מה שכותבים גם כדי לא להסלים את המצב וגם כדי לא לחשוף את עצמך להליכים משפטיים.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • לשון הרע
        יניב | 27/07/2020 13:24

        מודה לך