מענה

  • האם עברתי על חוק לשון הרע?
    ליאת | 27/07/2020 04:00

    היי
    אני מורה, מזה כשנה אדם פותח המון קבוצות מורים תחת הכותרת קבוצת מורים משתפים לכל מקצוע אפשרי.
    בפועל, אותו אדם מפרסם בהם כל מיני פרסומים על תוכניות ליווי שעליהן הוא מכשיר בתשלום.
    פתחתי קבוצת ווטסאפ חלופית ובקבוצה שלו פרסמתי אותה. הוא הסיר אותי ובמקביל הכניס הוציא אותי להרבה קבוצות שלו...
    היות שהיה לי לינק של הקבוצות,
    הוא מאיים לתבוע אותי על פגיעה בחוק לשון הרע.
    יש לו עילה?
    תודה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 27/07/2020 11:20

      ליאת שלום רב,

      לא ברור מפנייתך מה עשית הקשור להוצאת דיבה כנגד המורה ? האם כל מעשיך מסתכמים בפרסום קבוצת הוואטסאפ שלך בקבוצה שלו? האם היה מלל לפרסום הזה? האם היה מלל בגנותו של אותו מורה?

      בהיעדר פרטים לא ניתן לענות על שאלתך.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il