קורסים באוניברסיטה בינארי

  • קורסים באוניברסיטה
    שגיא | 26/07/2020 18:58

    שלום,

    אני סטודנט באוניברסיטת בר אילן.

    לאחר סוף הסמסטר המחלקה שבה אני לומד העבירה את כל הקורסים לבעלי ציון בינארי בלבד (עובר/לא עובר), יום-יומיים לפני שניגשנו למבחן הראשון, כיוון שהמבחנים מבוצעים באופן מקוון.

    זאת למרות שהמבחנים שלנו נעשים בהשגחה - אנחנו נבחנים מהבית ומצולמים לכל אורכם. הנהלים מחמירים לא פחות משל בחינה פרונטלית.

    ציונים בינאריים פוגעים בנו הסטודנטים, כיוון שבראיונות עבודה אנו נדרשים להציג ממוצע וגיליון ציונים. כעת אין למעסיק אינדיקציה על הישגינו בקורסים הללו.

    משהחלטתי לעזוב את האוניברסיטה בשל ההתנהלות בה, נודע לי שהפגיעה גדולה בהרבה - כל הקורסים שהציון עליהם בינאריים לא יוכרו באף מוסד אחר.

    בכך בר אילן הפכה אותנו לשבויים שלה, אם אנחנו מעוניינים להמשיך את התואר כסדרו.

    האם יש עילה לתביעה?

    הייתי רוצה לקבל הכרה על הקורסים הללו לאחר שהשקעתי בהם זמן וכסף.

    תודה לעונים.

    • קורסים באוניברסיטה בינארי
      ליאור חאיק, עו"ד | 26/07/2020 21:01

      היי שגיא

      בשלב ראשון הייתי בודק כיצד תקנון האוניברסיטה מתייחס לסוגיה, אם בכלל.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com