האם בגין אי החזרת הלוואה עליי לפשוט רגל?

  • פשיטת רגל
    רון | 26/07/2020 18:01

    אני בן 24 סטודנט, בעקבות הלימודים נאלצלתי לקחת הלוואה גדולה מאוד מהבנק. כעט בעקבות הקורונה אין לי עבודה. ואין ביכולתי להחזיר את הלוואה. האם אני צריך לבצע תהליך של פשיטת רגל?

    • האם בגין אי החזרת הלוואה עליי לפשוט רגל?
      עו"ד נילי רובינוב | 03/08/2020 09:05

      שלום וברכה, לא בכל מקרה יש להיכנס להליך פשיטת רגל, בוודאי לא בגילך הצעיר ומבלי לבחון את ההלוואה, גובה החוב ואת מצבך הכלכלי, לשם כך עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בפני עו"ד הבקיא בתחום. בהצלחה!

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • Apply for loan
        Ben Rogers | 06/07/2021 03:15

        שלום,

        האם אתה זקוק להלוואה דחופה בכדי לענות על צרכיך הכספיים? אנו מציעים הלוואות שבין 2,000.00 ל 100,000,000.00, אנו אמינים, יעילים, מהירים ודינמיים, ללא בדיקות אשראי ואנו מציעים 100% אחריות על הלוואות זרות במהלך העברה זו.

        הענקנו גם הלוואה בכל המטבעות בריבית של 3% על כל ההלוואות .... אם אתם מעוניינים, אנא צרו איתנו קשר באמצעות כתובת הדוא"ל העסקית שלכם.

        כתובת דוא"ל זו: אם תרצו ליצור איתנו קשר בכתובת atlantagroupfinancefirm@gmail.com
        Whatsapp: +919654763221 או +2348071917956

        בברכה,
        מר בן רוג'רס

        • Loan Offer
          Fred Moore | 22/07/2022 02:59

          שלום האם אתה צריך הלוואה דחופה כדי לפתור את הצרכים הפיננסיים שלך? אנו מציעים הלוואות בטווח של 5,000.00€ עד 50,000,000.00,€ אנחנו אמינים, חזקים, מהירים ודינמיים, ללא בדיקת אשראי ומציעים ערבויות של 100% להלוואות זרות במהלך תקופת ההעברה. כמו כן הנפקנו כל הלוואה במטבע עם ריבית של 3% עבור כל ההלוואות אם אתה מעוניין חזור אלינו באמצעות האימייל הזה: fredmorefinance@gmail.com https://wa.me/message/XCNLHKM3AMNGB1

            WhatsApp: +919654763221

      • הצעת הלוואה
        Jurgen Stefan | 14/09/2022 04:00

        שלום האם אתה צריך הלוואה דחופה כדי לפתור את הצרכים הפיננסיים שלך? אנו מציעים הלוואות בטווח של 2,000.00 עד 50,000,000.00, אנו אמינים, חזקים, מהירים ודינמיים, ללא בדיקת אשראי ומציעים 100% ערבויות להלוואות זרות בתקופת ההעברה. כמו כן הנפקנו כל הלוואה במטבע בריבית של 3% עבור כל ההלוואות. אם אתה מעוניין, חזור אלינו באמצעות דוא"ל זה: (jurgenstefanfinancialservice@outlook.com) (jurgenstefanfinancialservice@gmail.com) או WhatsApp: +919654763221

      • הצעת הלוואה
        Jurgen Stefan | 30/05/2023 12:41

        שלום לכולם

        אני מלווה פרטי רשום. אנו מנפיקים הלוואות המסייעות לאנשים וחברות שצריכים לעדכן את מצבם הפיננסי בעולם בריביות שנתיות נמוכות מאוד של 3% במשך שנה, לתקופת החזר של 30 שנה בכל מקום בעולם. אנו ננפיק הלוואות מ-10,000$ עד 100,000,000$. ההלוואות מאובטחות היטב והעדיפות שלנו היא להבטיח ביטחון מירבי. אם אתה מעוניין, אנא פנה אלינו באמצעות WhatsApp: +33773257162

        • הצעת הלוואה
          Ferrone Robert | 19/07/2023 20:34

          שלום לכולם זה להודיע לציבור הכללי שאנו מציעים הלוואה בריבית נמוכה מאוד משרדנו הוא הפתרון לכל הצרכים הפיננסיים שלכם, האם אתם צריכים הלוואה אישית או הלוואה לחברה או כל סוג של הלוואה, ריבית של 3% בשנה, בכל דרך, צור איתנו קשר עכשיו בוואטסאפ: wa.me/+33773257162

    • הצעת הלוואה
      Fred Moore | 24/08/2022 10:06

      אתה צריך הלוואה? הלוואות אישיות? הלוואות לעסקים? הלוואות משכנתא? חקלאות ומימון פרויקטים? אנו נותנים כל מיני הלוואות בריבית של 2%! כתובת דוא"ל ליצירת קשר; (fredmorefinance@gmail.com) או WhatsApp: +919654763221

    • הצעת הלוואה
      Fred Moore | 02/09/2022 03:25

      אתה צריך הלוואה? אנו מספקים את כל סוגי ההלוואות לרבות הלוואות הון דירה, הלוואות לעסקים, הלוואות רפואיות, הלוואות דירה, הלוואות לסטודנטים בריבית של 2%.

      אתה יכול ליצור איתנו קשר עוד היום לקבלת סיוע פיננסי באמצעות דואר אלקטרוני: fredmorefinance@gmail.com או WhatsApp: +919654763221

      איחולים לבביים

      פרד מור

    • Liberty Private funding
      Hakim | 07/09/2022 03:41

      FINANCIAL PLANNING LOAN COMPANY

      DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE *PERSONAL FINANCE *BUSINESS FINANCE *CONSTRUCTION FINANCE *BUSINESS FINANCE AND MANY MORE: FOR MORE DETAILS.CONTACT US VIA. EMAIL at: {Libertyprivatefunding@gmail.com},

       or better still you can decide to send us a message directly on WhatsApp via : {+447535135409}, loan with us today and be credited within a lightning speed.

    • הצעת הלוואה
      Bryan Stefan | 15/12/2022 03:32

      האם אתה צריך הלוואה, אני מלווה פרטי, אמין, אמין; אני מעניק הלוואות לעסקים ופרטיים בריבית נמוכה ומשתלמת של 3%. האם אתה מחפש הלוואה לעסק, הלוואה אישית, הלוואת דירה, הלוואת רכב, הלוואת סטודנטים, הלוואה לאיחוד חובות, הלוואה לא מובטחת והון סיכון? אם בנק או מוסד פיננסי דחו לך הלוואה מסיבה אחת או יותר. אתה במקום הנכון עבור החלטות ההלוואה שלך, אנו מספקים הלוואות מ-$10,000 עד $50,000,000, לאורך תקופת החזר של 1-20 שנה בכל מקום בעולם. דוא"ל: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) מספר וואטסאפ: +19163002598

      איש קשר:

      בריאן סטפן

    • Loan offer
      Jurgen Stefan | 06/03/2024 22:13

      שלום לכולם

             אנחנו מלווה פרטי רשום. אנו מנפיקים הלוואות המסייעות לאנשים וחברות שצריכים לעדכן את מצבם הפיננסי בעולם בריביות שנתיות נמוכות מאוד של 3% במשך שנה, לתקופת החזר של 30 שנה בכל מקום בעולם. ננפיק הלוואות מ-10,000$ עד 25,000,000$. ההלוואות מאובטחות היטב והעדיפות שלנו היא להבטיח ביטחון מירבי. אם אתה מעוניין בחביבות צור איתנו קשר באמצעות דוא"ל: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com