עבודה מהבית האם הרעת תנאים?

  • עבודה מהבית
    יהושע | 23/07/2020 16:32

    שלום רב,

    כיום החברה שאני עובד בה לא נותנת לעבוד מהחברה אלא רק מהבית.

    בחוזה עבודה שלי מופיע שהעבודה תבוצע במשרדי החברה.

    האם מדובר בהרעת תנאים? לצורך התפטרות.

    לציין כמובן שעל פי הוראות החוק כיום ניתן לחזור למשרדי העבודה במגזר הפרטי. החברה על דעת עצמה לא החזירה את העובדים למשרדים

    • עבודה מהבית האם הרעת תנאים?
      עו"ד לילך אקרמן | 28/07/2020 13:35

      שלום רב

      ככל ותנאי ההעסקה שלך לא נפגעו והמעסיק לא הוריד את השכר / שינה את שעות העבודה הנדרשות נוכח העבודה מהבית קשה לי להאמין שבית הדין יקבע כי עבודה מהבית מהווה הרעת תנאים.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il