הודעה על תהליך מיון לעבודה

  • זלזול מצד המראיינים
    יונה | 21/07/2020 13:47

    צהריים טובים. נקבע לי ראיון בוידאו צאט להיום בשעה 10.00. (אתמול קיבלתי שיחת טלפון מהמגייסת של הארגון והיא זו שקבעה לי את הראיון)

    כאשר ראיתי שאף אחד לא חוזר אליי, ניסיתי להתקשר למשרד המגייס ואין מענה מצדם. ככה בסביבות שעתיים ניסיתי מדי פעם ליצור איתם קשר בכמה טלפונים שהשאירו לי ואפילו בוואטסאפ ואין שום מענה מצדם.

    אני מרגיש זלזול כיוון שלפחות אם הראיון מבוטל, לפחות היה נעים יותר אם היו מודיעים לי לפני ולא אני צריך לרדוף אחריהם ולא לזכות למענה ולמינימום הכבוד בתור מועמד.

    אני לא רוצה להגיע למצב שאולי יתקשרו אליי לראיון עוד כמה שעות ואני לא אהיה פנוי בכלל ואפסיד את העבודה שרציתי.

    יש איזשהי דרך "להעניש" מעסיק כזה? אני יודע שזה דבר לכאורה קטן אבל זה ממש זלזול מצד המעסיק שקובע שעה מסוימת ונעלם לחלוטין....

    • הודעה על תהליך מיון לעבודה

      שלום רב,

      לפי הנתונים לא ברור אם כבר התקיים הראיון וטרם חזרו לאחר השיחה או טרם התקיים הראיון,

      1. במידה והתקיים הראיון, חובה על המעסיק לעדכן את המראויין עד 14 יום מיום הליכי המיון

      2. במידה וטרם התקיים בכלל שיחה/ או ראיון / או תהליך מיון , זה אכן לא מוסרי לא לענות

      אבל אין חובת הודעה.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com