הלנת שכר

  • הלנת שכר לעובדת זרה שעזבה את הארץ
    אנונימית | 21/07/2020 13:30

    עובדת זרה שהועסקה במקום העבודה שלי על ידי חברת קבלן לא קיבלה שכר מחודש ינואר.

    בינתיים הספיקה לחזור לארץ מוצאה מסיבות אישיות והמעסיק מתרץ תירוצים והמצאות על מנת לא לשלם לה את שכרה.

    כיצד ניתן לפעול על מנת להשיב לה את השכר המגיע לה על פי חוק ועליו עבדה שעות ארווכת וקשות?

    כן מסרו לה תלוש שכר ואמרו שאת השכר עצמו יעבירו לה לחשבון הבנק במועד {9-10} עד ליום זה הדבר לא קרה.

    מטבע הדברים הדבר מדיר שינה מעיני ואני מרגישה שנעשה לה עוול קשה מאוד, אשמח לכל עזרה על מנת שתוכל לממש את הזכות הבסיסית שלה לקבל שכר בעבור העבודה הקשה שעשתה.

    לתשובתכם אודה!

    • הלנת שכר

      שלום רב ,

      עובד שלא קיבל את שכרו עד ליום התשיעי הקבוע בחוק, ראשי לתבוע פיצויי הלנת שכר מהמועד בו היה צריך לשלם את השכר.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com