תשלום מזונות בהליך פשיטת רגל

  • הגנה ממזונות
    אורן | 19/07/2020 17:45

    אני עובר תהליך של פשיטת רגל משנת 2010. בחמישי הייתי בבית דין רבני שחייב אותי לשלם חלק מהמזונות שלפני פשיטת הרגל. כיצד אני יכול להגן על עצמי מפני תשלום המזונות.?

    • תשלום מזונות בהליך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 22/07/2020 10:25

      קודם כל, זה חריג כיום שאדם נמצא עשר שנים בהליך. שווה לבדוק למה ההליך נתקע ומה עושים איתו.

      מזונות מתקופת טרם ההליך לא ניתנים לגביה כל זמן שאתה בהליך. כשתגיע להפטר, אם מדובר בילדים שהם כבר בגירים, בתנאים מסויימים, להכניס אותם להפטר - יש לי כרגע שני מקרים כאלה.

      כל עוד אתה בהליך לא ניתן לגבות את המזונות הללו, בניגוד למזונות שוטפים שחובה עליך לשלם לפי הנחיית בית המשפט של ההליך - ואם לא ניתנה הנחיה יש להגיש בקשה לקציבת מזונות בהליך (תגיש בדחיפות)

      בהצלחה, ואם אתה צריך הכוונה יותר מדוייקת פנה אלי במייל ואשתדל לעזור.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il