קבלתי דו"ח א3 מהירות 72 במקום 50-מה לעשות?

  • קבלת דוח
    קבלת דוח | 19/07/2020 09:06

    קבלתי דוח תנועה שנסעתי 72 במקום 50 קבלתי 750 שח 8 נקודות.
    בתמונה רואים רמזור ירוק וכנראה האצתי כדי לעבור את הצומת. מתלבט אם לבקש להשפט

    • קבלתי דו"ח א3 מהירות 72 במקום 50-מה לעשות?
      עו"ד אורית כהן | 19/07/2020 22:56

      שלום,

      העובדה שהאצת ברמזור, איננה נסיבה מקלה,ועל כן השיקול היחיד הוא האם תצליח להוכיח שנהגת במהירות נמוכה יותר?דהיינו, שהמצלמה לא אמינה, או שלא הופעלה נכון.

      כמובן שאם צברת נקודות רבות או ליתר דיוק קרוב ל-36 נקודות..בקרוב מאד תוזמן למשרד הרישוי רגע לפני ששוללים את רישיונך ל-3 חודשים..במקרה זה, הנטייה תהיה לבקש להישפט, ולנהל התיק באמצעות עורך דין מומחה לתעבורה שכן יקשה עליך לנהל משפט כה סבוך ללא ייצוג הולם.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com