סילוק תביעה על הסף

  • דחיית תביעה מחמת שיהוי קיצוני
    שלום | 14/07/2020 00:51

    טיפלתי באמא שלי ז"ל 12 שנה לבדי. אחי היה משוחרר מזה כל השנים...כעת לאחר 12 שנה הוא תובע ממני 800 שקל על כל חודש ב 7 שנים האחרונות כי כל כספי השכירות דירה של אמא ז"ל הלך אליי והוא טוען אני רשום רבע בדירה בטאבו...לכן תן לי רבע שכירות כפול 7 שנים אחורה...האם אין כאן שיהוי???למה השופטת לא דחתה את התביעה על הסף????אולי רק בפסק דין היא תדחה? אבל נקבע לנו דיון הוכחות לעוד 5 חודשים....אז זה אומר שלא נדחה על הסף????

    • סילוק תביעה על הסף
      עו"ד טליה שנברגר | 16/07/2020 16:59

      שלום רב שלום,

      אם בית המשפט קבע את התיק להוכחות, זה אומר שהבקשה לסילוק על הסף שהגשת לא התקבלה והתיק יתנהל לגופו של עניין. אין זה אומר שבסוף הדרך (בפסק הדין) התביעה לא תידחה מחמת שיהוי או שעניין זה יילקח בחשבון בתוצאה הסופית. סילוק על הסף ניתן רק במקרים קיצוניים ומובהקים וכפי הנראה זה לא המצב שלך. תשוב לטעון את הטענות שלך לעניין שיהוי בסיכומים שתגיש ואני מניחה שיהיה לעניין זה משקל בפסק הדין.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com