סכסוך שכנים

  • שיקול דעת פלילי
    אלי גבריאל | 13/07/2020 13:10

    יש לנו שכנה שגרמה לנו נזק לרכוש לדירה בחצר המשותפת.אין לנו ולא היה לנו כל קשר איתה או סכסוך,  לאעוזר כלום, היא מבצעת באובססיביות נזק לכל מגן שאנחנו שמים על הרכוש. יש צילומים, זה נראה כמו הטרדה או הפרעה. לא ברור המניע, רבל רה לא נורמלי. הגיעה אחינו אחינו לדלת לפני זמן מה לא פתחנו, ועד הבית אמרה שלבעלי עדיף שלא להגיע איתה לשום מגע או תקשורת. כי מטרתה היא ליצור סיוטאציה ממנה זה ילך למישור הפלילי. מצד שני המצב הוא שאנחנו נכנעים כביכול לכל הנזקים, בלי להגיב.הנזקים הם צוגבלים לאחר נזק רציני ראשון.   האם דעתי שהויה שאין מה לפחד להגיע לשיחה ועימות איתה. או שהגישה של המנעות מכל מגע במצב בזה עדיפה, כדי לא להכנס בכלל למישור הפלילי, . לגבי הוכחות הרכוש הניזוק הין שום כיוון מעשי בכך. מכחישה.

    • סכסוך שכנים
      עו"ד ארז אבוהב | 14/07/2020 14:59

      שלום אלי,

      תוכל להגיש תלונה למשטרה בעבירת גרימת נזק לרכוש או מטרד ציבורי.

      בנוסף, תוכל לפנות בהליך של מניעת הטרדה מאיימת ולבקש את הרחקתה מהדירה.

      בנוסף, אם יש לך ראיות תוכל להגיע תביעה אזרחית בגובה הנזק.

      בברכה,

      ארז אבוהב, עו"ד
      מנהל פורום פלילי
      מרמורק 3, תל אביב

      טלפון: 054-4684006, מייל: eablaw@outlook.com