האם מתלונן יכול לפעול בכדי שימוצה הדין עם הפוגע?

  • הונאת קטין
    יוסי | 13/07/2020 12:04

    שלום ,
    אני אבא לנער בין 17.4 והוא ילד מיוחד ואתמול הוא חווה עקיצה ע"י נערה שהכיר ובעל העסק שמעסיק אותה .
    היא בקשה שיקנה לה שוקולד ומשקה והוא נתן את כרטיס האשראי שלו וחוייב 25₪ ולאחר מכן ללא אישורו היא אמרה למוכר שיחייב את כרטיס אשראי בעוד 150₪ ושוב בסך240₪ למרות שלא הבין ולא הסכים לכך .כשהגיע הביתה התקשר אלייה וביקש את הכסף בחזרה וקיבל איום שאם יתקרב לחנות יחטוף מכות ... כמובן הוגשה תלונה במשטרה אצל חוקר נוער נחמד מאוד יש לציין ואפילו החוקר בחקירה הזיל דמעות על קח שפוגעים בילד מיוחד והבטיח לעשות מה שניתן לאחר שייפנה לדרגים גבוהים ממנו אך הדגיש שלא בטוח שיעשו משהו או שיעבירו להונאה .

    שאלתי האם בשלב זה יש משהו שניתן לעשות בכדי שזה יגיע לכתב אישום ?

    • האם מתלונן יכול לפעול בכדי שימוצה הדין עם הפוגע?
      עו"ד אמיר מורשתי | 15/07/2020 09:52

      יוסי יקר, צר לי לקרוא שכך פגעו בילד שלך ואני שמח שלפחות החוקר התייחס לתלונה במלוא הרצינות והאמפטיה. הדרך הנכונה מבחינתך לדאוג לקידום התיק היא לשמור על קשר עם החוקר ולהיות עם האצבע על הדופק לבחון שהדברים לא מתמסמסים- ניתן אף להיעזר בעו"ד שייצג את בנך כנפגע עבירה ויעמוד בקשר עם החוקרים ורשויות התביעה.

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי