היכן תדון התנגדות לביצוע שטר בשל תניית בוררות?

  • התנגדות לביצוע שטר
    חגי | 01/07/2020 15:08

    מי מוסמך לדון בהתנגדות לביצוע שטר כשהשטר ניתן בחוזה ובו יש תניית בוררות ונקבע בורר מוסכם? האם עובר לדיון אצל הבורר ההתנגדות?

    • היכן תדון התנגדות לביצוע שטר בשל תניית בוררות?
      עו"ד נילי רובינוב | 12/07/2020 16:56

      שלום וברכה, הכלל הוא כי יש להגיש את ההתנגדות (במועד) לרשם ההוצאה לפועל וההתנגדות מועברת לבית המשפט המוסמך. במסגרת ההתנגדות ניתן לציין שקיימת תניית בוררות ומשכך יש להורות על העברת הדיון בהתנגדות לבורר המוסכם על פי התנייה.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com