מענה

  • הוצאת דיבה
    עובד לשעבר | 10/07/2020 14:11

    שלום
    לפני תקופה מסויימת הוציאו את דיבתי ברבים בגנות מקום עבודתי.
    היתה כתבה באינטרנט ומישהו כתב תגובה כאילו בשמי בגנות מקום העבודה.
    למראית עין זה מצחיק מאוד,אבל כל עובדי החברה קראו את הכתבה ,כולם חושבים שזה אני.
    אני יודע בוודאות מי עשה את זה.יש לי סיפור ארוך איתו של מעשים בגבול הפלילי.
    איך אני יכול להוכיח?
    האם ניתן לקבל כתובת ip של המחשב שממנו נשלחה ההודעה? איך ניתן לתבוע? כמה זה עולה? כמה זמן זה לוקח?
    האם עורך דין ירצה לטפל במקרה ילדותי זה?

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 12/07/2020 15:15

      שלום רב,

      שאלותיך אינן מתאימות למענה במסגרת פורום זה. מציע לפנות לייעוץ משפטי ספציפי ולבירור הן עילות התביעה העומדות לך והן העליות הכרוכות בניהול הליך משפטי.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il