תביעת רשלנות רפואית נגד המרב"ד

  • המכון הרפואי לבטיחות בדרכים
    טל | 12/07/2020 13:55

    שלום רישיוני נלקח ע"י המרב"ד למשך כשנה עקב סיבה פסיכיאטרית (דיכאון)

    אני מעוניין לתבוע את המרב"ד בגין

    1. רשלנות רפואית (פסיכיאטר = רופא)

    2. פגיעה בפרנסה (עבדתי כשליח)

    3. עוגמת נפש.

    יש בידי את פרוטוקול החלטת המרב"ד אשר לחלוטין חסר כל בסיס ומנותק לחלוטין מהמציאות.

    אני מבין שלמרב"ד יש את הסמכות חוקית לקבוע מי רשאי לנהוג ומי לא, אך גם אדם חף מפשע שנשלח לבית הסוהר ולבסוף התבררה חפותו זכותו לקבל פיצויים בגין הנזק שנגרם לו.

    אשמח לתשובה

    • תביעת רשלנות רפואית נגד המרב"ד
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 19/07/2020 18:20

      שלום רב,

      ראשית, הם נהנים מחסיון וכן זכותך לערער על ההחלטה.
      שנית,  תצטרך להוכיח שהדבר נעשה בזדון וכו'.

      במקרה הזה, טעות בשיקול דעת אינה רשלנות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il

      • תגובה
        טל | 23/07/2020 15:01

        היי מה הכוונה חיסיון?

        הם שלחו לי את הפרוטוקול של מה שהם כתבו לגביי

        למה צריך להוכיח שנעשה בזדון? גם ששולחים אדם חף מפשע לכלא זה אף פעם לא בזדון...

        הם יכלו לעשות עוד 1,000 בדיקות לפני שהם בוחרים לקחת לי את הרישיון והם פשוט הלכו על הפיתרון הקל והלא מוצדק בסופו של דבר וגרמו לי הרבה נזק

        גם תאונת דרכים זה לא בזדון ועדין מי שנגרם לו נזק זכאי לפיצוי...

        זה שיש להם זכות חוקית לקבוע מי יכול לנהוג על זה אין עוררין, אבל כמו כל גוף הם מחוייבים לתת דין וחשבון על ההחלטות שלהם ובמידה והתברר והם טעו ונגרם נזק מגיע לי לקבל פיצויים!