נזק לצנרת משורשי עצים במרחב הציבורי

  • נזק לדירה
    דוד | 12/07/2020 13:41

    שלום רב,

    אני משכיר דירה בקומה ראשונה בבית משותף (ללא עמודים וללא קרקע מוצמדת). השוכרים מודיעים לי חדשות לבקרים כי קיימת בעיה בצנרת של הדירה מכיוון שהיא מתמלאת בשורשים. אני נאלץ להוציא כל כמה זמן סכום לא קטן לצורך הבאת אינסטלטור שייפטר מהשורשים. עניין זה גורם לי לנזק רב.

    השורשים מגיעים מעצים שנטועים בחוץ ע"י העירייה לפני עשרות שנים.

    אציין, כי בעבר הדירה הייתה שייכת לעמיגור (התקבלה אצלי במתנה מהיורשת, כאשר המורישה רכשה את הדירה מעמיגור).

    האם אני יכול לפנות לעירייה או לעמיגור לצורך קבלת פיצוי או להבא לפנות אליהם כשתיווצר הבעיה של השורשים שוב?

    • נזק לצנרת משורשי עצים במרחב הציבורי
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 13/07/2020 10:45

      שלום דוד,

      נא הפנה שאלתך לפורום דיני נזיקין באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com