גמר חשבון לעובדת

  • הודעה
    רינת | 10/07/2020 07:45

    עובדת וותק 10 חודשים

    עובדת רק 3 ימים בשבוע 8.5 שעות ליום

    הודיע לה המעסיק 20.6 על פיטורין לאחר שימוע

    כמה ימי הודעה מוקדמת צריכים  לשלם

    פיזית 20.6 יום אחרון שלה

    אם 10 ימים האם מלא 10 ימים או לפי אחוז משרה שלה

    מה לרשום תאריך סיום

    האם הודעה מוקדמת השם שלה חלף הודעה מוקדמת האם צריך לשלם הוצאות פנסיוניות בגינה

    • גמר חשבון לעובדת
      עו"ד לילך אקרמן | 12/07/2020 10:58

      שלום רב

      לגבי כמות הימים השאלה היא האם היא עובדת במשכורת קבועה או בשכר. ככל ובשכר אז 10 ימים ככל ובמשכורת קבועה אז 16 ימים.

      הימים של ההודעה המוקדמת הם קלנדריים אשר בגינם עליה לעבוד כפי שעבדה בשוטף/ לשלם לה תמורת הודעה מוקדמת בגין הימים אשר היה עליה לעבוד במהלכם בשוטף.

      תאריך סיום העסקה הוא תלוי אם יש יחסי עובד מעביד ועבודה בפועל במהלך ההודעה המוקדמת שאז סיומם או שהמעסיק מוותר ומשלם תמורת הודעה מוקדמת שאז במועד ההודעה על פיטורים. אם מדובר בחלף הודעה מוקדמת אז אין יחסי עובד מעביד בתקופה זו ואין צורך בתשלום זכויות סוציאליות בגינה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il