אגרות בית הדין לעבודה

  • אגרות
    אולגה | 09/07/2020 22:42

    סעיף 4 (17)לתקנות אגרות בית הדין קובע ענינים הפיטןריםן מאגרה: תביעה לפי חוק הגנת השכר. האם תביעה לשעות נוספות לפי זה פטורה מאגרה? ומה לגבי אגרה בתביעה על דמי הודעה מוקדמת? ופיטורין בלי שימוע? מה האגרה ולפי איזה חוק התביעה

    • אגרות בית הדין לעבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 12/07/2020 10:50

      שלום רב

      לא ניתן לענות מבלי לראות את הטענות עצמן- לא משנה איך זה נקרא אלא מה העילה לתביעה. פיצויים עונשיים הם בכל מקרה חבים בתשלום דוגמת פיטורין בלי שימוע אבל שכר בגין תקופת ההודעה המוקדמת לא אמור להיות מחויב למשל אלא אם לא מדובר בשכר ויש זכויות נלוות לו וכו'. הכי טוב זה לגשת עם התביעה למזכירות בית הדין ושם יבצעו לך את החישוב בהתאם לרכיבי התביעה הספציפית

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il