האם ניתן לקזז מהחוב בשל זכיה בפסק דין נגד הזוכה?

  • פס"ד נגד זוכה
    רוני | 09/07/2020 14:48

    שלום רב, בתיק איחוד שלי בהצל"פ מופיע תיק של זוכה - חברה, שטרות. הגשתי תביעה נגד זוכה זו וזכיתי בסכום גדול יותר לעומת החוב שלי לזוכה, נתן פס"ד. באיזו דרך אני יכול לבטל את התיקים של זוכה זו? תודה רבה

    • האם ניתן לקזז מהחוב בשל זכיה בפסק דין נגד הזוכה?
      עו"ד נילי רובינוב | 28/07/2020 20:20

      שלום וברכה, ברכותיי על הזכיה בפסק הדין) עליך להגיש בקשה בטענת פרעתי בשל טענת קיזוז, לאור פסק הדין שניתן לטובתך נגד הזוכה בסכום העולה על מלוא החוב בתיק שנפתח כנגדך. ביחס ליתרת החוב - תצטרך לנקוט בהליכי הוצאה לפועל נגד החברה (ממליצה לך להמתין עד להחחטה בטענת פרעתי).

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • תודה רבה!
        רוני | 28/07/2020 21:35

        תודה רבה!