מזונות לילד בפנימייה

  • מזונות לילד בפנימיה
    חני | 09/07/2020 09:19

    שלום!האם האב יכול לדרוש שינוי בגובה המזונות עבור ילד שיצא לפנימייה וכמעט ולא שוהה עם האם?הוא נמצא עם אב כמעט אותו הזמן כמווכמו עם האם ואת רוב החופשות הארוכות ,כולל תקופת קורונה נמצא אצל סבתא.
    תודה רבה

    • מזונות לילד בפנימייה
      ליטל יעקובוביץ דראי | 09/07/2020 15:49

      שלום רב
      מאחר ולא ידוע מה נקבע במפורש בהסכם בין הצדדים, והאם כשנפסקו המזונות הילד היה או לא היה בפנימיה קשה לתת תשובה מדוייקת
      במידה והילד לא היה בפנימיה כשנפסקו המזונות ,וכיום כשיוצא לחופשות חולק זמנו בין ההורים בשווה בהחלט ייתכן שיש כאן שינוי נסיבות שבעקבותיו ניתן לתבוע הפחת מזונות, אך הדבר מצריך ייעוץ פרטני.

      בברכה
      ליטל יעקובוביץ עו"ד